Samenvoegen en samenvatten

 20,00 40,00

  • 6 schema’s met betrekking tot het leesgedrag ‘ samenvoegen en samenvatten‘ met korte uitleg en instructie voor de leerling en een uitgewerkt voorbeeld.
  • Let op! De aanschaf van een digitale download geeft standaard het gebruiksrecht voor scholen tot 100 leerlingen. Kies de optie van het aantal leerlingen van je school voor de benodigde licentie.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Wat is een tekstsnapper? Een schema dat leerlingen kunnen gebruiken om meer grip op een tekst te krijgen.

Goede lezers hebben bepaalde gedachten die hen helpt om de tekst te begrijpen en te verwerken. Een voorbeeld van dit leesgedrag is: “samenvoegen en samenvatten”.

Goede lezers combineren eigen kennis met nieuwe informatie wat kan leiden tot nieuwe inzichten en conclusies. 

In dit digitaal pakket zitten schema’s die je kunt gebruiken om leerlingen te helpen met het leesgedrag: ‘samenvoegen & samenvatten‘.

  • poster samenvoegen en samenvatten
  • 6 schema’s met korte uitleg en instructie voor de leerling en een uitgewerkt voorbeeld.

 

 

Auteur

Marielle van Rijn

Lesmateriaal

Digitaal pakket

Je download een digitaal product die direct na aanschaf te downloaden zijn. Er is geen herroepingsrecht. Digitale producten kunnen dus niet geretourneerd of geruild worden.

Let op! De aanschaf van een digitale download geeft standaard het gebruiksrecht voor scholen tot 100 leerlingen. Kies de optie van het aantal leerlingen van je school voor de benodigde licentie.

Materialen van Spelenmetboeken mogen zonder geldige licentie niet worden gedeeld.

Andere suggesties…